SUA CDC Spune Salmonella Focar Legate De Papaya Imbolnaveste 47

medicin? s?n?tate asisten?? medical?

Reuters Health - persoane de vârstă Mijlocie cu factori de risc pentru atacurile de cord și accident vascular cerebral pot fi mai susceptibile de a dezvolta demență la bătrânețe decât persoanele sănătoase cardiovascular, un studiu AMERICAN sugereaza. Sângele persoanelor care sufera de cancer ar putea fi tratate cu un simplu artrita de droguri, oamenii de stiinta de la Universitatea din Sheffield au descoperit. Pancreasul este cel care produce enzimele digestive, care ne permite pentru a obține nutrienții din alimente. Tripsina este în mod normal un ajutor de enzime dar, uneori, poate provoca pancreatita. Există o diferență mare de a fi obosit de la lucru o mulțime și de a fi lucrat și se încheie până în medicină stare de oboseala cronica, FIBROMIALGIE. Dar este de asemenea important să fie conștienți de faptul că toate oboseală nu este cauzata de oboseala cronica. Nu poate fi, de asemenea, non-psihologice cauze de oboseală.

Orientările abordează faptul că, în ciuda riscurilor pentru sănătate ale consumului de canabis, rata de consumul de canabis în Canada este printre cele mai ridicate din lume. Mai mult de 10% din adulți și 25% din adolescenți raportul consumului de canabis pe parcursul anului trecut. Riscurile pentru sănătate variază de la probleme de memorie și de coordonare fizică, la accidente de autovehicule și de sănătate mintală sau de dependență de probleme. Tulburari de alimentatie : anorexia nervoasa, bulimia nervoasa si tulburare de alimentatie chef : afectează până la 5 milioane de Americani în fiecare an.

În experimente pe șobolani, s-a dovedit că neuronii implicați în boala Parkinson pornit pe căi responsabil pentru creșterea sau scăderea mișcare.

E prima dată când știința a demonstrat că un anumit tip neuron poate forma distinctive ale creierului, cu rezultate diferite, în funcție de cercetător Hyung Jin Lee. Progrese au fost făcute în altă parte în Africa sub-Sahariană. În aprilie, Estonia a devenit prima țară pentru a elimina elefantiazis. Dar pare puțin probabil că Congo și alte națiuni se vor întâlni la CARE e scopul de a elimina boala ca o problemă de sănătate publică, până în 2020.

O scădere în nepercepute de medicamente baza de prescriptie medicala si nepercepute de îngrijire de sănătate mintală pentru adulți cu boli mintale grave.

Să presupunem că un copil a dobândit puterea de a sprijini în sine, să-și țină capul erect; boală să vină, capul său va ofili imediat, și această putere va fi pierdut, doar pentru a fi recăpătat cu întoarcerea de sănătate; și în intervalul fiecare postură și mișcare va fi aceea de oboseală. El a spus-o triadă de probleme", - obezitate, conflict, și boli psihice - este în curs de dezvoltare ca un încăpățânat și persistent barieră activă și energică stil de viață".

Oficialii au recomandat cetățenilor să-și continue următoarele măsuri de precauție până când testarea nu se mai confirmă prezența amoeba în sistemul de apă.

Sistemul de apă va notifica rezidenti in care apare," ministerul sănătății a spus. Se ocupa de propria istoricul medical și de stil de viață este dreptul tău! Nu trebuie să devină Dr. know-it-toate, dar cercetarea domenii specifice de sănătate care se referă la propriile condiții este o mișcare inteligentă. Nu consuma suficient calciu si lipsa de estrogeni in timpul menopauzei poate duce la osteoporoza.