Scleroza Multipla

Scleroza Multipla

Interesant, unele simptome ale bolii pot fi văzute cu ochiul liber? Unii susțin că starea de sănătate a fetei noastre. Zgârieturi și aspectul de piele de multe ori ca la primele semne de probleme cu sănătatea. Exploreaza simptome pe care le poate citi de pe fata! la cât timp după operație a fost OK, pe drumul spre casa (aproximativ 150 km) telefonul nu a fost rupt. Ochii au început sănătos napierdalać, înfricoșător, lăcrimare și fotofobie. Teoretic, o oră după operație, am avut de a începe zakrapiać ochii, dar nu am fost în stare pentru a le deschide. Din fericire, după cca. 3 ore a plecat, a dispărut. Încă lumină fotofobie, dar este în lumină puternică. Ochelari de soare rezolva problema. Ieri calculator sau TELEVIZOR nu a fost folosit, astăzi nu este o problemă, ci mai degrabă de lumină puternică. Noaptea a trebuit să fi avut loc într-o acoperire special pe ochi.

Boala Crohn este definit ca nieswoista boli inflamatorii intestinale, etiologia care nu este pe deplin cunoscut. În general, se crede că această boală este determinată genetic și asociate cu factorii de mediu. Unul dintre cele mai importante motive care a atras atenția în mod deosebit poate fi final, imunitar, ca răspuns la prezența alimentelor antigene și integrarea de substante nutritive si anticorpi. Rezultatele indică o îmbunătățire în starea de sănătate după aplicarea dieta de eliminare bazează pe detectarea de alergii IgG-dependente.

Avem, de asemenea, cea de-a doua opțiune - putem verifica nivelul lipopolisacharydów în ser. Este endotoxine, care sunt incluse bakerii, în nazych intestin. Când o bacterie moare, lipopolisacharyd lansat, și până în prezent, totul funcționează așa cum ar trebui, trebuie să fie în intestin. Cu toate acestea, dacă acestea sunt prea permeabile, lipopolisacharydy absorbit prin celulele epiteliale, și sângele nu pot să-ți fac.
Mai întâi de toate, stimulează puternic secreția de citokine și de a crește inflamație cronică.


Citokine, la rândul lor, pot pătrunde prin bariera sânge-creier și afectează echilibrul neurotransmitatorilor (de exemplu, încalcă metabolismul serotoninei, reducând și jumătate disponibilitatea de triptofan pentru sale de producție). Deci, vedem că axa creier-intestin-asta nu e tot - ca sistemul digestiv poate afecta sistemul nostru imunitar, starea de spirit și funcționarea mentală în diferite moduri.

Gros wyścielone sunt nabłonkiem în care celulele au contact apropiat cu fiecare alte și să fie semi-permeabile. Acest lucru înseamnă că substanțele nutritive trebuie să fie absorbit, și toate aditivi potențial dăunătoare, dimpotrivă, trebuie să rămână în interiorul intestinelor, din cauza mișcărilor perystaltycznym să se miște în direcția de colon și, în cele din urmă ar trebui să fie sunt eliminate din organism. Problema începe atunci când acest proces nu este de lucru în mod corespunzător și există o așa-numitele scurgeri sau uita-te intestinului. Antigenele (deci totul a corpului este de externe), trece în sânge și stimulează producția de pro-zapalnch citokine, proteine care stimulează răspunsul imun. Rezultatul este inflamatia, și este, prin definiție, înseamnă necazuri.

Primul pas nu este atât de mult sigiliul a intestinului că de căutare pentru cauzele stării lor precare. Acesta poate fi de stres, exercitii fizice excesive, intoxicatii cu metale grele, nutriție proastă sau Alergie sau intoleranță în interiorul corpului. De aceea, diagnostic precis este foarte important - în funcție de motive, procedura va fi ușor diferite (de exemplu, dacă avem de-a face cu o permeabilitate ridicată conexiuni între celulele pielii, vom folosi un probiotic cu tulpini HN019, și în cazul în care cauza este consumul excesiv de absorbție lipopolisacharydów - probiotice cu spectru larg, coenzima Q10 și berberyny).