Boala Parkinson Este o boală Incurabilă, Dar Progresul Său Poate Fi O Lungă perioadă de Întârziere

Boala Parkinson
  • Cu câteva zile în urmă, un bine-cunoscut și respectat revistei științifice Nature a publicat un articol care descrie cele mai recente cercetări privind impactul utilizate pe scară largă de aditivi alimentari (inclusiv emulgatori) asupra sănătății umane. Rezultatele sunt într-adevăr îngrijorătoare. Totul indică faptul că substanțe care îmbunătățesc textura de alimente pot contribui la o serie de boli, inclusiv: obezitate, non-specifice inflamatii intestinale și boli metabolice. Am vrut să vă scriu câteva lucruri care mi-au îmbunătățit calitatea vieții și a sănătății.
    Nu vor fi lucruri de comportament, singurele lucruri care fac totul dintr-o dată (în principal substanțe). Toate ușor disponibil fără prescripție medicală și sigur. Spun doar că eu nu sunt un expert, doar scriu ceea ce am primit, poate cineva veni la îndemână. Regina a scăzut la mine pe nivelul al șaselea (dacă este zdrowię, fac acest program pentru 7 cărți - fiecare carte pe chakra` bazează pe oase, intersecția este rinichi și a sistemului de reproducere, plexul solar, splina, ficat, pancreas, stomac, inima, sistemul circulator și de plămâni, gât, tractului respirator superior, glandei tiroide și laringelui, cel de-al treilea ochi este faptul laryngologiczne, ochi, nas, sinusuri, iar coroana este creierul și psihicul) și un prieten(solicitat în mod expres că nu mi-ai spus că-l doare) are din copilărie ochi lenes.

  • Pisoii sunt adesea în imposibilitatea de a muta în mod normal, și au tendința de a fluctua, dă din cap dintr-o parte în alta, astfel încât cel mai bun, au extremă dificultate obținere a produselor alimentare. Rezultatele noastre arată că, indiferent de vârsta cronologică, părul gri indică vârsta biologică și poate fi un semn de avertizare de risc crescut de boli cardiovasculare, a declarat Dr. Samuel Irini, un cardiolog de la Universitatea din Cairo. Prețul, în 1914, a fost numit primul Director de cercetare la American Dental Association, de asemenea, a susținut că umplerea canalelor radiculare duce la pătrunderea într-un organism bacterii, care pot duce la artrita si alte boli autoimune. Oamenii de stiinta, cu toate acestea, nu a putut confirma existența unor astfel o dependență atunci când 20 de ani mai târziu, din nou, a întreprins un studiu al acestei teorii.

  • Inflamație în organism poate fi, de asemenea, motivul pentru aplicația, și de cele mai multe ori apare din dieta, stresul, proasta digestie (intestinale), și infecții virale. Pe această remarcabilă acțiune de curcumina nu sunt inca finalizate, este posibil de a găsi o mulțime mai multe avantaje. Acum e timpul să se introducă turmeric în viața ta. În general rata mortalității în perioada 2010-2012 s-au ridicat la 10,2%; cea mai mare (50.0%) a fost observată la oameni, după 75 de ani. an de viață. La sugari a ajuns la valoarea de 11,3%. Și numai în acest context, ar trebui să fie familiarizați cu materiale de diferite unguente reclame, lansat în Polonia. Această Uniune tablete boala Crohn imediat s-a întâlnit cu răspuns producători.

  • Afectează buna funcționare a pielii, care poate fi un factor în tratamentul bolilor de piele, cum ar fi psoriazisul. Constipatia poate duce vă veți simți rozdęty sau simt nevoia de defecare, în ciuda imposibilitatea acestuia. Eforturile care însoțesc mișcările intestinului poate provoca hemoroizi si sangerari. Femeile pot experimenta disconfort în timpul actului sexual în legătură cu umplut intestine. Și nu-mi pasă ce mănâncă, și eu doresc același lucru de la ei. Lasă-mă în fel de mancare nu te uita.

  • Turmeric îmbunătățește circulația aerului în plămâni, astfel încât acesta poate servi astmatykom (mai ales în timpul iernii răceli și gryp), amelioreaza astmatic inflamație, relaxeaza spasmele musculare, restabilește respirația normală. ONU sunt mezeluri (șuncă, cârnați, etc.
    ), apoi, de exemplu, tutun de Fumat sau x-ray radiații, substanțe cancerigene (în cazul în care 100% au confirmat efecte cancerigene asupra oamenilor). Carne (roșie), ONU, și este o substanță probabil cancerigene, în cazul în care există foarte puternice dovezi circumstanțiale că este carcinogen pentru oameni, și avea 100% încredere că este cancerigenă pentru animale. Așa cred, așa că consumul de carne din nou!